Madre Sur Fleury, 124 Rue Fleury O, Montréal, QC H3L 1T4, Tel. (514) 439-1966
It’s fun to live in Montreal where stating this year BYOW got a new funny meaning – Bring your own weed.
Alas, Madre sur Masson doesn’t offer this option yet!
No matter, chef-owner Mario Navarrete puts his special creativity to offer patrons a blend of Peruvian classic and inventive French food at Madre sur Fleury, a popular Bring-Your-Own-Wine French bistro featuring classic and modern Latin influences.
A tribute to his mother’s cooking, Madre sur Fleury serves up Peruvian-French fusion cuisine with some twists.
We enjoyed:
Papitas: petites balles de purée de Yukon gold de la Montérégie nappées de sauce huancaina a base de feta et piment amarillo, olive noire (une touche relevé)
Ceviche de thon a nageoires jaunes marine a la minute au jus de lime, sel, oignon rouge
Tentacules de calmar géant sauce piment panca, purée de patate sucrée, escabèche d’oignon rouge
Osso buco de veau de la Montérégie sauce tomate et vin rouge, polenta, légumes rôtis, gremolata
Really huge bone but not so much meat
Pouding au pain parfume au zeste d’orange et vanille, crème glacée a la noix de coco, caramel a la fleur de sel
Mousse tiède dulce de leche et courge d’hiver de la Montérégie, gâteaux éponge aux trois laits, noix pralinées
Other great BYOW in we like in Montreal: Grenadine 2004 Avenue de l’Hôtel-de-Ville, 514-287-0099
Le Quartier General, 1251 Rue Gilford, Tel. (514) 658-1839
Le Smoking Vallee, – 4370 Notre-Dame Street West
It’s cool to live in Montreal.
The epic epicureanism experience continues …
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